Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres es fa el concert de Nadal de l’Espinguet

L’Espinguet presenta aquesta setmana la cantata ‘Un Nadal amb el Senyor Scrooge’ basada amb el famós conte de Nadal de Charles Dickens.

En aquests moments la coral la formen una trentena cantaires i des de l’Espinguet volen posar en valor el fet de cantar en una coral infantil, la feina que comporta als nens aprendre-ho tot de memòria, la paciència i disciplina que requereix formar part d’un grup, la no immediatesa dels resultats però la satisfacció immensa quan s’obté el resultat final. Requisits imprescindibles i necessaris com es constata amb els resultats de PISA. A part de la potencialitat de treballar la paraula, el llenguatge i el català. Aquesta setmana fan assaig, demà i divendres. S’ofereix l’oportunitat de sumar-s’hi. Aquest dijous assagen a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de dos quarts de deu del matí a la una i de tres a cinc de la tarda, i divendres a partir de les 11 a l’Auditori Maria Rosa Juncosa. El concert el fan divendres a les 8 del vespre a l’Auditori Maria Rosa Juncosa. Al musical també hi participa el Joan Parellada que farà d’Scrooge, el Lluís Parellada que farà de Jacob Marley, Teresa Plans com a narradora i Carles Sanz al piano i la Cristina Gomila al clarinet. Aquest dijous l’Espinguet també cantarà a 2/4 de 6 a la Fira de Santa Llúcia i a les 7 a la Plaça de la Vila a l’acte de la cantada de nadales que comença a 2/4 de 8.
Pel concert es poden adquirir les entrades anticipades a Xarcuteria Cal Valls i una hora abans del concert a la mateixa taquilla de l’Auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: