Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han celebrat els concerts finals del programa + Música amb la participació de 400 alumnes

Un total de 1.200 infants han passat al llarg d’aquests anys pel +MÚSICA, que potencia l’aprenentatge musical connectant l’ecosistema educatiu local a través del treball en xarxa.

Uns 400 alumnes de vuit centres educatius de Vilafranca han participat als tres concerts finals del programa + MÚSICA, dos d’instruments de vent i un de corda, que s’han fet a l’Auditori Maria Rosa Juncosa aquest mes de maig. Els joves intèrprets, tots ells de 4t, 5è i 6è de primària i també de 1r i 2n d’ESO, han tingut l’oportunitat de tocar junt amb el seu grup en un escenari professional i han ofert uns concerts molt emocionants on tots els assistents han gaudit de les peces que s’han interpretat. +MÚSICA és un programa impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca que promou l’aprenentatge d’un instrument dins l’escola, amb la participació de tot l’alumnat del grup-classe formant part d’un grup musical. La regidora d’educació, Xell Montserrat, feia un balanç del tot positiu de l’edició d’enguany.

El programa +MÚSICA va néixer el curs 2016-2017 amb la participació de tres grups i s’ha anat consolidant fins a dia d’avui.
La implicació de tots els agents participants és la clau de l’èxit d’aquest projecte, en el que han participat un total de set escoles de primària (Mas i Perera, Pau Boada, Baltà i Elias, Sant Josep, Estalella i Graells, Dolors Piera i Sant Ramon de Penyafort) i un institut (Milà i Fontanals), que s’ha
afegit amb voluntat de donar continuïtat a l’alumnat que finalitza l’etapa escolar i s’incorpora a secundària. Un total de 1.200 infants han passat al llarg d’aquests anys pel +MÚSICA, que potencia l’aprenentatge musical connectant l’ecosistema educatiu local a través del treball en xarxa.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: