Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral Infantil l’Espinguet celebra 58 anys d’història amb un acte de passat, present i futur

Un reconeixement als impulsors de l’Espinguet i la presència d’excantaires han centrat la celebració del 58è aniversari de l’entitat

L’encesa d’una traca fora el Casal-Societat «La Principal» aquest dilluns al vespre ha donat el tret d’inici a la celebració dels 58 anys de la Coral Infantil l’Espinguet. Un acte d’aniversari que s’ha tornat a fer després de més de 20 anys.

Enguany, l’Espinguet s’ha proposat fer un reconeixement als impulsors de l’entitat, com Telm Huguet i Rosa Maria Soler, però també als excantaires, que juntament amb la coral infantil actual, han cantat al vestíbul del Casal diverses cançons com «Bon dia Quim, bon dia Roc» o «El Noi de la Mare». Una bonica representació dels orígens de l’Espinguet, però també del seu present i futur.

En el transcurs de l’acte, la coral infantil ha ofert al públic assistent una breu representació del musical «Un Nadal amb el Sr. Scrooge», que també representaran el divendres 22 de desembre a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa a les vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: