Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Tolosa exposa fins el 7 de gener a la capella de Sant Joan

Amb ‘Cogitare, somniare, reflectere’ (pensar, somiar i reflexionar) l’artista vol reflexionar del pas del temps i del sentit de l’existència

La capella de Sant Joan ha acollit la inauguració de l’exposició ‘Cogitare, somniare, reflectere’ (pensar, somiar i reflexionar) l’artista Jordi Tolosa que vol reflexionar del pas del temps, del sentit de l’existència, dels nostres ideals i dels nostres desitjos amb quatre peces diferents unides per un símbol.

Comissariada pel crític d’art Joan Gil Gregorio, la instal·lació també ens convida a qüestionar-nos la nostra relació amb el que ens envolta i la determinant connexió amb la natura com a fons d’energia renovadora.

Cogitare, somniare, reflectere, es podrà visitar fins al 7 de gener a la capella de Sant Joan en horaris de dimecres a divendres, de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: