Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta una nova edició de la campanya ‘Cap infant sense joguina’, de la Creu Roja

Les dades s’han incrementat un 35% més respecte abans de la pandèmia, amb prop de 130 famílies que busquen joguines per als seus fills

La Creu Roja de l’Alt Penedès ha presentat una nova edició de la campanya ‘Cap infant sense joguina’, que s’allargarà fins al 15 de desembre. Fins aquell dia es poden portar joguines a la seu de la Creu Roja, del carrer Eugeni d’Ors de Vilafranca. També es poden fer aportacions econòmiques, trucant a la Creu Roja de Vilafranca. En col·laboració amb els ajuntaments de Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos, així com el Consell Comarcal, la Fundació Pinnae i Càritas, la crida té per objectiu captar el màxim de joguines noves educatives no sexistes i bèl·liques perquè cap nen no es quedi sense joguines durant aquestes festes.
La presidenta de la Creu Roja de l’Alt Penedès, Àngels Matas, remarca el valor d’aquesta recollida, ja que sovint no se li dona la suficient importància que es mereix.
La campanya rep el suport directe dels ajuntaments dels Monjos i de Vilafranca i també la col·laboració de la Fundació Pinnae, que farà una aportació perquè es puguin adquirir les joguines necessàries. Des del Consell Comarcal de l’Alt Penedès s’ha exposat que s’apropen unes dates delicades, ja que les desigualtats econòmiques es fan evidents. En aquest sentit, Jordi Bosch esmentava que cada vegada són més famílies les que acudeixen a aquest servei.
Les dades s’han incrementat un 35% més respecte abans de la pandèmia, amb prop de 130 famílies que busquen joguines per als seus fills.
El regidor de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa, remarca que actuacions com aquesta afavoreixen la cohesió social.
La Campanya també es coordina amb la resta de municipis de l’Alt Penedès per qui ho pugui necessitar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: