Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els vins Penedès triomfen a Londres, en un acte organitzat per la D.O Penedès

Els vins Penedès triomfen a Londres, en un acte organitzat per la D.O Penedès

L’Asia House de Londres ha acollit el primer acte internacional de la DO Penedès dedicat a un públic totalment professional.

L’objectiu de la jornada ha estat donar a conèixer al Regne Unit, el patrimoni vitivinícola de la DO Penedès. Especialment la Xarel·lo com una de les seves varietats insígnies, i fer-ho a través de dues master class dirigides per Master of Wine com Alvaro Ribalta i Sarah Jane Evans i una taula rodona.

Els assistents també han pogut descobrir i tastar 65 referències de 28 cellers de la DO Penedès en un format de showroom, on han destacat el potencial de la Xarel·lo com una varietat que molts han definit com una perla per polir i donar a conèixer en el mercat anglès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: