Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Market Place Penedès Circular vol tornar a oferir alternatives sostenibles a les empreses

Per segona edició es posa en marxa aquesta iniciativa que vol permetre l’intercanvi i el coneixement de projectes relacionats amb l’economia circular a les empreses del Penedès

El proper 30 de novembre se celebrarà al Centre Àgora de Vilafranca, el segon Marketplace del Penedès Circular. Es tracta d’una jornada de treball i intercanvi de propostes i solucions per ser aplicades a les empreses que desitgin incrementar la circularitat dels seus processos productius. Està impulsada pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, el Servei de Desenvolupament econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Universitat Politècnica de Catalunya.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Miquel Medialdea, i Xavier Roca, representant de la UPC en aquest projecte, n’han fet la presentació remarcant la importància de buscar aquesta circularitat en els procesos productius de les empreses

Es tracta de solucions d’ecodisseny, de reparació, de treball col·laboratiu, de valorització, un seguit d’estratègies per allargar la vida útil dels productes, així com solucions vinculades a l’aplicació de tecnologia, que es presentaran a través de 22 microponències. Després hi haurà un espai també per tal que les empreses o investigadors que hagin presentat els seus projectes puguin establir un diàleg amb les persones interessades.

Tota la informació de la jornada es pot trobar a Penedès Circular

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: