Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà la tercera edició del congrés d’emprenedoria jove Catalunya Summit

El congrés, que tindrà lloc el 27 d’abril, comptarà amb ponents de renom del món empresarial i de la innovació com l’empresària Txell Bautista o el psicòleg social César Llorente.

Vilafranca serà la seu el proper 27 d’abril de la tercera edició del Catalunya Summit, un congrés adreçat a jovent amb ganes d’emprendre i interès en tenir un major coneixement sobre innovació i esperit empresarial. El Catalunya Summit està organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca i per Tandenn, una associació sense ànim de lucre que promou l’emprenedoria local com a catalitzador econòmic. Durant la presentació de la jornada, el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Medialdea, destacava que el Catalunya Summit és un espai per agafar pautes, aprendre i inspirar els joves.

El programa del congrés comptarà amb ponents de renom del món empresarial i de la innovació com l’empresària Txell Bautista o el psicòleg social César Llorente. La jornada s’ha organitzat en sessions i dinàmiques que es faran de forma simultània perquè els assistents triïn segons els seus interessos i motivacions. Els joves podran participar en 5 sessions destinades a startups i emprenedoria, 5 sessions sobre innovació i 5 tallers de metodologies i tendències. A més, la jornada comptarà amb el ja tradicional Pitch Competition, un concurs d’idees i projectes emprenedors presentats per joves menors de 23 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: