Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte se celebra la 6a edició de L’Espectacle: Vins Negres Penedès

Dissabte se celebra la 6a edició de L’Espectacle: Vins Negres Penedès

Hi participen 8 cellers amb 12 vins negres DO Penedès d’alta gamma, que maridaran amb els plats cuinats des del restaurant Gat Blau. Alumnes de l’Arsenal han preparat un espectacle audiovisual.

El Claustre dels Trinitaris de Vilafranca és l’escenari aquest dissabte al vespre de la 6a edició de L’Espectacle: Vins Negres Penedès. El restaurant El Gat Blau, amb el suport de la DO Penedès, organitza aquest acte que compta amb la participació de 8 cellers de la DO i 12 referències de vins negres d’alta gamma. Una de les novetats d’aquest any és l’espectacle audiovisual realitzat per alumnes de l’escola vilafranquina L’Arsenal, basat en mappings que s’inspiren en el patrimoni vitivinícola penedesenc. Les propostes gastronòmiques de El Gat Blau i la sessió de la DJ Marian maridaran amb els vins negres.

El preu de les entrades és de 25€ que inclou poder tastar tots els vins de l’acte i 3 degustacions gastronòmiques. També s’ofereix una degustació de les crackànies i una copa de regal. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada al restaurant El Gat Blau, i també el mateix dissabte si no s’han exhaurit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: