Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 5a edició de ‘L’Espectacle: Vins Negres Penedès’ torna el 12 de novembre

La 5a edició de ‘L’Espectacle: Vins Negres Penedès’ torna el 12 de novembre

Enguany hi participen 11 cellers de la DO Penedès amb 20 referències. Els vins s’acompanyaran amb les propostes gastronòmiques del restaurant vilafranquí El Gat Blau, i un espectacle de dansa.

El Claustre dels Trinitaris serà un cop més l’escenari d’aquesta activitat. En la seva cinquena edició, aquest singular esdeveniment vinícola i gastronòmic acollirà 11 dels principals cellers de la DO Penedès, que oferiran a degustar els seus millors vins negres Penedès.

Les 20 referències de vi negre es podran maridar amb propostes gastronòmiques ideades pel restaurant vilafranquí El Gat Blau, organitzador de l’acte amb la col·laboració de la DO Penedès. Des de les 7 de la tarda i fins 2/4 d’11 de la nit els assistents podran tastar totes les referències vinícoles presents i amb l’accés s’hi inclouran tres degustacions gastronòmiques. Durant la vetllada es podran adquirir tiquets per a més degustacions gastronòmiques.

Les entrades per ‘L’Espectacle: Vins Negres Penedès 2022’, es poden comprar anticipadament al restaurant El Gat Blau a un preu de 20€ o el mateix dia al Claustre dels Trinitaris segons existències.

Els organitzadors apunten que és una bona manera de conèixer la realitat vitivinícola del Penedès, ja que són els mateixos elaboradors els que serveixen els vins als assistents i així poden conèixer de primera mà quines característiques té el vi i com ha estat elaborat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: