Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 14a edició de La Nit dels Xarel·los se celebrarà el 17 de juny

La 14a edició de La Nit dels Xarel·los se celebrarà el 17 de juny

El restaurant vilafranquí El Gat Blau, amb la col·laboració de la DO Penedès, ja ha marcat al calendari la data per la 14a edició de La Nit dels Xarel·los.

Tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca. La vetllada tornarà a unir el tast de vins monovarietals de la DO Penedès amb la varietat Xarel·lo com a protagonista i propostes gastronòmiques ideades especialment per a l’ocasió.

Les portes del Claustre Sant Francesc s’obriran als assistents a les 19h i es tancaran a les 23h. La vetllada també s’acompanyarà de música en viu.

Les entrades, amb un preu de 20€, inclouen la degustació dels vins que s’hi mostraran, tres degustacions gastronòmiques i la copa de l’acte. Es poden adquirir a través del telèfon 610 243 747 o al restaurant El Gat Blau. També es podran comprar el dia de l’acte al Claustre Sant Francesc, sempre que encara en quedin de disponibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: