Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Akzonobel inicia les obres de construcció d’unes innovadores instal·lacions a Vilafranca

La multinacional de packaging metàl·lic vol que aquestes instal·lacions siguin operatives el 2025, i fan una aposta per la innovació i els productes lliures de bifenol.

Aquest dijous al matí el Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha participat en l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions d’aquesta empresa a Vilafranca, concretament al Polígon Domenys II. Acompanyat dels directius de l’empresa, tant a nivell local, com Català i Internacional, han procedit a col·locar la primera pedra d’aquesta nova nau dedicada a la producció de packaging metàl·lic amb un clar compromís per part de l’empresa d’apostar per la sostenibilitat, la investigació i la creació de llocs de treball de qualitat.

Roger Torrent ha destacat que es tracta d’una inversió important, i que és una excel·lent notícia tant per Vilafranca i comarca com per el global del país en l’aposta del Govern català per la reindustrialització. El conseller Torrent ha destacat que es tracta d’una empresa moderna, compromesa amb la comunitat i la sostenibilitat.

Des de l’empresa, el coordinador d’Akzonobel Iberia Sergio Olivas, destacava que el projecte que es desenvoluparà a Vilafranca és innovador per el seu plantejament de nous models de producció, però també per apostar per productes lliures de bifenol.

En la inauguració hi era també l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, que ha posat en valor la importància d’inversions com aquesta per mantenir i fer créixer el teixit empresarial de la capital de l’Alt Penedès.

En concret es construirà una nova torre de producció amb una nova logística i abastiment de producte que la farà més sostenible.

La inversió és de 32 milions d’€, i es preveu la creació de 42 llocs de treball de qualitat. Les obres s’inicien ara i està previst que la fàbrica sigui operativa a primers de 2025.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: