Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Aragonès mostra el suport del govern a l’ampliació de la planta d’Ondunova als Monjos

Ondunova invertirà 24 milions d’€ en la seva planta de Santa Margarida i els Monjos, i crearà un centenar de llocs de treball.

Pere Aragonès, acompanyat del Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i el director general d’Ondunova, Jordi Carrió; ha explicat que es tracta de potenciar i donar suport a projectes que ajudin a crear llocs de treball de qualitat, tot enfortint el teixit empresarial del país.

En aquest cas es tracta d’una inversió de 24 milions d’€ que finalitzarà l’any vinent, i que ha de servir entre altres coses per acabar creant 50 llocs de treball directes i 50 més d’indirectes.

Pere Aragonès ha remarcat que des del Govern l’objectiu és fer créixer el pes industrial en el valor afegit brut que es genera a Catalunya, i que ara és del 19%. La intenció és arribar el 2030 a un 25%.

El Conseller Torrent per la seva banda a qualificat aquesta inversió de molt positiva per l’Alt Penedès i per la Vegueria, després d’un anys en que s’han produït deslocalitzacions d’empreses importants. Per aquest motiu el projecte enllaça perfectament amb els que es volen potenciar des del Govern.

Finalment el director general d’Ondunova, Jordi Carrió, ha recordat que el projecte es va iniciar fa 2 anys, en plena pandèmia, i que s’ha de completar al llarg del 2023. Carrió ha remarcat que es tracta d’ampliar una empresa de futur, que treballa amb material sostenible i reciclable, que cada cop té més ús.

El grup Ondunova és un dels principals fabricants d’embalatges de cartró ondulat a Catalunya, i l’any 2021 la seva facturació va créixer un 20%, amb un fort compromís per la qualitat i la preservació del medi ambient

En el decurs de l’atenció a la premsa, el president Aragonès va ser preguntat també per l’actual moment polític que es viu a Catalunya després del darrer 11 de setembre i la demanda posterior des de l’ANC al Govern per tal que es proclami la independència en els primer mesos de l’any vinent.

Aragonès s’ha refermant en la necessitat de la unitat i el diàleg, i ha insistit en que cal fer propostes serioses i que puguin ser factibles.

El president de la Generalitat ha mostrat amb aquesta visita el seu suport a aquest projecte de creixement d’aquesta empresa, i que ha emmarcat en el recentment presentat Pacte Nacional per la Indústria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: