Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Abacus organitza una xerrada sobre educació i convivència familiar amb Alba Castellví

L’acte s’emmarca dins la campanya ‘Créixer junts’, a través de la qual la cooperativa recomana, durant tot el mes
d’octubre, llibres sobre parenting, educació, comportament i relacions familiars.

L’acte, que tindrà lloc el proper 15 de novembre a les 7 de la tarda a l’espai cultural de la botiga del carrer Parellada de Vilafranca, i s’emmarca dins la campanya ‘Créixer junts’, a través de la qual la cooperativa recomana, durant tot el mes d’octubre, llibres sobre criança, educació, comportament i relacions familiars.

Concretament, aquest taller gratuït gira al voltant del llibre ‘Educar sense cridar’, escrit per Alba Castellví, pràctic i ple d’eines i recursos per construir una relació serena i positiva entre pares i fills i acompanyar-los en el seu itinerari vital.

A través d’una conversa amb el públic, Castellví ensenya a fer ús de les tècniques per educar els fills i filles sense cridar, així com a fer servir els contes per a educar la seva autonomia i per promoure la lectura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: