Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alba Castellvi presenta dimarts a Vilafranca el seu llibre ‘Els hàbits que els faran feliços’

Alba Castellvi presenta dimarts a Vilafranca el seu llibre ‘Els hàbits que els faran feliços’

La sociòloga, educadora i mediadora familiar Alba Castellvi presentarà el dimarts, dia 28 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre i a la sala d’actes de l’Escorxador, el seu darrer llibre.

El volum, titulat ‘Els hàbits que els faran feliços. Com educar els fills de 3 a 14 anys perquè creixin autònoms i segurs’, ha estat publicat per Angle Editorial. Es tracta d’una mirada global a l’educació dels infants i adolescents acompanyada d’una sèrie de propostes d’actuació per reforçar hàbits com ara la disciplina, la seguretat, la comunicació o la relació. A l’acte, organitzat conjuntament per l’editorial Angle i La Cultural Llibreria, hi intervindrà Roser Cervera, sotsdirectora general d’Orientació, Participació i Benestar de l’Alumnat de la Generalitat, que serà l’encarregada de fer la glossa del llibre.
Si l’objectiu de l’educació, des de la perspectiva de les famílies i de la societat, és aconseguir que els fills siguin capaços de viure la vida que ells mateixos elegeixen, el llibre d’Alba Castellvi s’adreça, justament, als pares, mares i educadors perquè seran ells els qui hauran de fer possible aquest objectiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: