Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alba Castellví ha presentat a Vilafranca el llibre ‘Els hàbits que els faran feliços’

L’autora ha volgut tractar l’educació dels infants i adolescents des d’una mirada global, amb una sèrie de propostes dirigides a les famílies i professionals del sector educatiu.

Aquest dimarts, la sociòloga, educadora i mediadora familiar, Alba Castellví, ha presentat el seu darrer llibre «Els hàbits que els faran feliços: com educar els fills de 3 a 14 anys perquè creixin autònoms i segurs».

En aquest cas, Castellví ha volgut tractar l’educació dels infants i adolescents des d’una mirada global, acompanyada d’una sèrie de propostes d’actuació per reforçar hàbits com ara la disciplina, la seguretat, la comunicació o la relació. Un volum dirigit als pares, mares i professionals del sector educatiu.

La presentació s’ha fet a la sala d’actes de l’Escorxador, on l’autora ha presentat el llibre de manera conjunta amb Roser Cervera Girald, amiga de l’Alba i subdirectora general d’Orientació, Participació i Benestar de l’Alumnat de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: