Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una jornada tècnica aborda la mirada positiva vers els gèneres des de diferents perspectives

La jornada estava promoguda per l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i anava adreçada a professionals de l’àrea de serveis a les persones.

Per tant, entre el públic hi havia persones vinculades al benestar social, la salut, els cossos policials i les entitats del tercer sector.

La regidora Àngels Dalmau explicava la voluntat de la jornada, titulada ‘Una mirada positiva vers els gèneres’.

La sessió comptava amb la participació de la secretària de Feminismes del Departament d’Igualtat i feminismes de la Generalitat de Catalunya Montserrat Pineda, qui posava l’accent en el treball del govern per abordar la violència masclista com un tema que interpel·la tota la societat.

Una de les ponències de la jornada anava a càrrec de la directora de l’àmbit de diversitats de QSL Serveis Culturals Carol Astudillo. Sota el títol ‘Interseccionalitats’, Astudillo explicava que hem de ser molt conscients que el sistema per sí sol no dóna resposta a les necessitats del dia a dia quan una persona en una situació vulnerable necessita ajuda.

Una altra de les intervencions tenia com a protagonista el director de l’associació Entre Homes, Rai Crespí, amb l’objectiu de revisar les masculinitats.

La jornada finalitzava amb un torn obert de paraula entre totes les persones assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: