Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní aprova les ordenances fiscals per a l’any 2024 per la mínima

La proposta va prosperar amb el vot de qualitat de l’alcalde, després que la CUP donés per primera vegada el vot favorable a unes ordenances des que té representació a l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Sadurní va aprovar aquest dimecres en sessió extraordinària les ordenances fiscals i preus públics per a l’any 2024, que presentaran un increment destacat a l’Impost de Béns Immobles, del 9%, i a la taxa de residus, que augmenta un 20%, per tal d’accelerar el compromís de cobrir el cost real del servei l’any 2025.

La proposta va prosperar amb el vot de qualitat de l’alcalde, després que la CUP donés per primera vegada el vot favorable a unes ordenances des que té representació a l’Ajuntament, al 2015, i sumat a l’absència d’una regidora de Junts per Sant Sadurní, que hauria donat una majoria en contra.

Per primera vegada, a més, les ordenances fiscals inclouen un model de tarifació social en una de les seves taxes, en concret al servei de l’escola de música, establint fins a quatre trams segons renda de la unitat familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: