Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els centres educatius de Sant Sadurní prenen mesures d’estalvi d’aigua

Els centres educatius de Sant Sadurní prenen mesures d’estalvi d’aigua

Els centres també treballaran la conscienciació sobre la sequera al voltant del Dia Mundial de l’Aigua, que es celebra el 22 de març., amb diferents activitats.

Els serveis d’Educació i d’Acció Climàtica de l’Ajuntament de Sant Sadurní s’han reunit amb les direccions dels diversos centres educatius de la vila per explicar-los la necessitat de reduir el consum d’aigua als centres i de fer pedagogia en aquest sentit, a causa de la situació d’emergència per sequera.

Una de les principals mesures que ja s’han posat en funcionament a partir d’aquesta setmana és el tancament de les dutxes dels centres per a l’alumnat de primària i activitats extraescolars – una mesura que ja s’ha comunicat a les famílies – i que l’Ajuntament ja va prendre amb les dutxes de la zona esportiva i d’altres equipaments esportius.

Així mateix, les escoles treballaran el tema de la sequera als diferents cursos al voltant del Dia Mundial de l’Aigua, que es celebra aquest 22 de març, amb l’objectiu de conscienciar-los de la importància de l’estalvi d’aigua i de la necessitat de prendre mesures urgents per canviar hàbits i usos.

La comissió local de seguiment de la sequera es reuneix setmanalment per avançar en l’adopció de diverses mesures per tal d’avançar en reduir els consums d’aigua al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: