Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exposició ‘Transitar. Orientar-se en un món canviant’ arriba a l’Espai Jove La Nau

L’exposició ‘Transitar. Orientar-se en un món canviant’ arriba a l’Espai Jove La Nau

Emmarcada en el projecte Orienta’t per reduir l’abandonament escolar prematur, l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat l’exposició ‘Transitar. Orientar-se en un món canviant’.

La mostra es podrà visitar a l’Espai Jove La Nau, entre el 30 d’octubre i el 16 de novembre.
L’exposició es va presentar per primera vegada l’octubre del 2018 a la capella Sant Joan. Va ser creada per la Diputació de Barcelona fruit de la col·laboració de quatre municipis de la província, entre els quals Vilafranca.

‘Transitar. Orientar-se en un món canviant’ tracta sobre l’orientació educativa i professional. En aquest entorn, s’entén l’orientació com una competència necessària al llarg de la vida i que va més enllà de les transicions dins el sistema educatiu, afectant totes les persones al llarg del seu recorregut vital.

Les visites a l’exposició seran gestionades i guiades per l’equip del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, mitjançant el catàleg d’activitats PIDCES i amb la col·laboració del projecte Ocell de Foc. L’activitat va dirigida a tot l’alumnat de 3r d’ESO, 1r de Batxillerat i PFI dels centres educatius de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: