Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca busca mesures per reactivar el mercat dels dissabtes

Segons el consistori el nombre de clients es manté, però hi ha zones que tenen menys parades

Després d’un estiu amb l’habitual baixada de clients al mercat dels dissabtes de Vilafranca, ara arriba el repte de potenciar-lo.Tot i que, segons l’ajuntament, sembla que el mercat manté el mateix número aproximat de clients, cada cop té menys parades. Per aquest motiu es volen treballar diferents propostes de millora de forma conjunta amb els paradistes.

Un dels aspectes a millorar per poder potenciar el mercat dels dissabtes, doncs, és l’aparcament. Així ho pensa també Glòria Carreras, membre de la quarta generació que té parada al mercat de Vilafranca.

Joan Alemany és una mica més optimista i considera que després de la Covid el mercat s’ha anat recuperant i ara hi van moltes famílies que donen vida, tot i que sí que és cert que hi ha menys parades en determinades zones. Alemany explica que els horaris de compra també han canviat.

Alemany creu perquè qui va a comprar al mercat és perquè li agrada i sap valorar el producte de proximitat, però també lamenta l’excés de burocràcia que han de complir per poder mantenir la parada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: