Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taimada estrena ‘El Jardí’, la seva darrera creació, al Mercat de les Flors

‘El Jardí’ es podrà veure els dies 13, 14 i 15 d’octubre al Mercat de les Flors.

Aquesta creació de La Taimada forma part de la trilogia ‘The Garden’, inspirada en El Jardí de les Delícies d’El Bosco, i amb la qual la companyia incideix en mostrar una humanitat «fràgil, trencada i orgullosa que no necessita dissimular les seves capacitats, ni les seves faltes, ni la seva necessitat d’amor».

Un grup de més de 30 persones, moltes de les quals amb diversitat motriu, formen part d’aquest jardí, que ha estat construït durant quatre anys de treball, amb diverses residències i tallers i amb la participació de persones voluntàries.

La Taimada és una companyia de dansa i nous formats escenogràfics sobre l’expressió del cos i el moviment, dirigida per Olga Álvarez -guanyadora del Premi a la Trajectòria dels Premis Dansacat 2022- i Jordi Cabestany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: