Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Olga Álvarez guanya el premi a la trajectòria als Premis Dansacat

Actualment, Álvarez, amb la Taimada, està treballant en la creació ‘El Jardí’, que vol exposar un quadre visual sobre la sensualitat i la fragilitat humana.

Aquest dilluns la Sala Apolo ha acollit la gala d’entrega dels Premis Dansacat 2022, uns guardons promoguts per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya que volen reconèixer, incentivar i promocionar la feina de les professionals de la dansa. Els premis compten amb onze categories diferents amb l’objectiu de recollir les múltiples realitats de la dansa i contemplar-ne els vessants artístics i socials.

En la categoria Trajectòria, el premi ha estat per a Olga Álvarez, creadora, coreògrafa, intèrpret i codirectora de la companyia La Taimada amb Jordi Cabestany. La creadora vilafranquina treballa també com a pedagoga de la dansa i del moviment actoral a diferents escoles de dansa i teatre.

Actualment, Álvarez, amb la Taimada, està treballant en la creació ‘El Jardí’, que vol exposar un quadre visual sobre la sensualitat i la fragilitat humana explorant les possibilitats dels cossos; siguin quins siguin els seus límits corporals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: