Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coreògrafa vilafranquina Aina Alegre ha presentat el seu darrer espectacle al festival Grec

En el marc d’aquest festival ahir es va presentar aquesta producció, ‘This is not’, que també es podrà veure avui dimecres a les 8 del vespre al Mercat de les Flors.

El muntatge està protagonitzat per nou intèrprets, cinc ballarines, tres trombonistes i una tuba, que juntes invoquen diferents imaginaris i converteixen en moviment i so la relació que tenen amb aquest element invisible però essencial que és l’aire.

Ballarina, performer i coreògrafa, Aina Alegre viu entre Catalunya i França i després d’haver entrat a formar part del Centre Nacional de Dansa Contemporània d’Angers l’any 2007, va iniciar una carrera brillant que la va dur a crear la seva pròpia companyia, Studio Fictif i, des del gener d’enguany, a dirigir el Centre Chorégraphique National de Grenoble, juntament amb l’intèrpret Yannick Hugron.

Alegre, que entén la dansa com un terreny en el qual «reimaginar» el cos, ha explorat en les seves creacions diverses cultures i pràctiques corporals, de les quals examina el paper històric i antropològic inspirant-se tant en obres plàstiques, com sonores i audiovisuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: