Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘El Jardí’, de La Taimada, s’estrenarà els dies 13, 14 i 15 d’octubre al Mercat de les Flors

Aquesta creació forma part de la trilogia ‘The Garden’, inspirada en ‘El Jardí de les Delícies’ d’El Bosco.

Aquest dilluns s’ha presentat al Mercat de les Flors la nova temporada 2023-24. ‘El Jardí’, de la companyia dirigida pels vilafranquins Olga Álvarez i Jordi Cabestany La Taimada, formarà part de la programació i s’estrenarà els dies 13, 14 i 15 d’octubre.

Aquesta creació forma part de la trilogia ‘The Garden’, inspirada en ‘El Jardí de les Delícies’ d’El Bosco, que La Taimada està desenvolupant juntament amb les peces ‘Paradís’ i ‘Infern’, posant èmfasi en la diversitat, l’existència, el cos i el pensament.

‘El Jardí’ ha estat creada al llarg de quatre anys a partir de diversos tallers de moviment i d’investigació on han participat més de 150 persones amb diversitats motrius.

‘El Jardí’ és una coproducció amb Mercat de les Flors juntament amb La Taimada. Amb la col·laboració de la Graner fàbrica de creació, Fabra i Coats fàbrica de creació, Terrassa Arts Escèniques, Teatro Pradillo, Danseu Festival, Ajuntament de Vilafranca i El Canal centre de creació d’arts escèniques de Salt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: