Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Penedès Film Orchestra s’estrena aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca


La Penedès Film Orchestra s’estrena aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca


La orquestra del Penedès és una formació musical i audiovisual de nova creació liderada pel músic penedesenc Pere Gual.

El diumenge a les 6 de la tarda, a l’Auditori Maria Rosa Juncosa, es presenta la Penedès Film Orchestra, una nova orquestra capitanejada pel músic penedesenc Pere Gual, que n’és el director i arranjador.

Composta per 47 músics del gran Penedès i de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i l’Escola de Música de l’Alt Penedès, el concert de presentació compta amb la col·laboració de l’actriu Laura Aubert.

La orquestra del Penedès és una formació musical i audiovisual de nova creació que té la voluntat d’oferir un repertori relacionat amb les bandes sonores originals de tots els temps que combina amb la projecció d’escenes de pel·lícules.

A banda dels instruments característics d’una orquestra simfònica, la Penedès Film Orchestra té una secció addicional d’instruments electrònics i de percussió per abastar el so de les bandes sonores més modernes i actuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: