Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova orquestra del Penedès omple l’Auditori amb un tribut al cinema

La Penedès Film Orchestra s’ha estrenat amb èxit i a casa aquest cap de setmana.

La formació musical i audiovisual de nova creació oferia diumenge a la tarda un repertori relacionat amb les bandes sonores originals de tots els temps que combina amb la projecció d’escenes de pel·lícules. Des d’Star Wars fins Harry Potter passant per bandes sonores de pel·lícules de l’oest.

L’orquestra, capitanejada pel músic penedesenc Pere Gual, que n’és el director i arranjador, compta amb la col·laboració de l’actriu i violinista Laura Aubert. Pere Gual posa en valor el viatge en el qual el públic hi va estar immers.

A banda dels instruments característics d’una orquestra simfònica, la Penedès Film Orchestra té una secció addicional d’instruments electrònics i de percussió per abastar el so de les bandes sonores més modernes i actuals.

L’espectacle ha estat coproduit i organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i Vinseum (amb la col·laboració del Cineclub Vilafranca) i inclòs en la programació del MOST Festival Internacional de Cinema del Vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: