Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Estrena de la Penedès Film Orchestra, aquest diumenge a l’Auditori


Composta per 47 músics del gran Penedès i de l’alumnat de l’EMM Ma Dolors Calvet i l’EMAP, el concert de presentació compta amb la col·laboració de l’actriu Laura Aubert

El proper diumenge 5 de novembre a les 6 de la tarda a l’Auditori Maria Rosa Juncosa es presenta la Penedès Film Orchestra, una nova orquestra capitanejada pel músic penedesenc Pere Gual, que n’és el director i arranjador. Composta per 47 músics del gran Penedès i de l’alumnat de l’EMM Ma Dolors Calvet i l’EMAP, el concert de presentació compta amb la col·laboració de l’actriu Laura Aubert.

La nova orquestra del Penedès és una formació musical i audiovisual de nova creació que té la voluntat d’oferir un repertori relacionat amb les bandes sonores originals de tots els temps que combina amb la projecció d’escenes de pel·lícules. A banda dels instruments característics d’una orquestra simfònica, la Penedès Film Orchestra té una secció addicional d’instruments electrònics i de percussió per abastar el so de les bandes sonores més modernes i actuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: