Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La nova gira d’Antònia Font obrirà la temporada el 4 de febrer a l’Auditori de Vilafranca

La nova gira d’Antònia Font obrirà la temporada el 4 de febrer a l’Auditori de Vilafranca

La nova gira de teatres d’Antònia Font obrirà el diumenge 4 de febrer de 2024 a les 19h la temporada febrer-juny 2024 de programació professional de música de l’Auditori Maria Rosa Juncosa.

El grup mallorquí ha anunciat una nova gira per teatres i per auditoris durant el 2024, que els portarà a ser presents en diversos punts de la geografia catalana, valenciana i balear amb diversos concerts confirmats fins al moment, un a Vilafranca.

Les entrades es posen a la venda aquest dijous 5 d’octubre a les 11h a través de la web espectacles.vilafranca.cat i presencialment en l’horari habitual de taquilles a Cal Bolet, els dijous de 18 a 20h. La resta de la programació es presentarà el proper mes de desembre.

Després dels seu disc més experimental, ‘Vostè és aquí’ (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida. Aquesta aturada va durar fins el dia de l’espectacular penjada d’una lona a carrer Mallorca a l’eixample de Barcelona, el juny de 2021, on s’insinuava que el grup tornava amb una actuació a Primavera Sound. Lluny de quedar aquí, la cosa va donar per resultat una gira curta de concerts de gran format, a espais com el Palau Sant Jordi i en festivals com el Cruïlla, on va quedar palès que les cançons d’Antònia Font havien transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat. Feta una gira on “les coses descomunals” han comandat, on hem vist per primer cop Antònia Font involucrat en un desplegament tècnic de primer nivell, per petició popular i per la pròpia motivació dels músics, s’ha decidit encetar una gira on “les coses petites” marquin el ritme dels concerts. El retrobament fins aquí s’ha fet curt i el grup presenta una gira de teatres que, tot i ser limitada a un període de temps establert, ja s’augura copiosa i completa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: