Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ingressa a presó preventiva un veí de Subirats denunciat per violar la seva filla

Ingressa a presó preventiva un veí de Subirats denunciat per violar la seva filla

La denúncia es va presentar diumenge en un jutjat de Vilanova, que va decretar el seu ingrés preventiu a presó.

Segons han confirmat Mossos d’Esquadra, aquest dimarts un jutjat de Vilanova ha decretat l’ingrés en presó preventiva d’un home de 55 anys veí de Subirats que diumenge va ser denunciat per la seva filla per agressions sexuals continuades. La jove de 37 anys, va denunciar que havia estat violada pel seu pare de manera continuada des de feia anys, i les darreres agressions haurien estat a Vilanova, on finalment va presentar la denúncia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: