Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte se celebra l’acte central de 25N a Vilafranca

Aquest dissabte se celebra l’acte central de 25N a Vilafranca

Divendres i dissabte s’han organitzat diferents activitats per recordar les víctimes de la violència vers les dones i commemorar el dia internacional per l’erradicació de les violències vers les dones

Aquest cap de setmana continuen els actes a Vilafranca amb motiu del 25N-Dia Internacional per l’Erradicació de les violències vers les Dones, organitzats pel Servei d’Igualtat de l’Ajuntament amb col·laboració de diverses entitats i col·lectius.

Així, divendres dia 24 tindrà lloc la presentació del llibre ‘La lluita necessària: Retrat del feminisme avui’ de M. Àngels Cabré, a càrrec de Montse Arroyo, regidora d’Igualtat i d’Àngels Dalmau, regidora de Cultura. La presentació es farà a l’Escorxador, a les 7 de la tarda.

D’altra banda, el mateix dia 25 de novembre tindrà lloc l’acte institucional commemoratiu del Dia Internacional per l’Erradicació de les violències vers les Dones. Serà a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila on hi haurà la lectura del manifest institucional del 25N a càrrec del grup de dones del taller de teatre de l’Escola de Vida del Servei d’Igualtat. A continuació hi haurà la interpretació de dues cançons representatives de la lluita feminista que aniran a càrrec de més de 200 veus femenines de les corals de Vilafranca i de les dones que participen al taller de musicoteràpia de l’Escola de Vida del Servei d’Igualtat. L’acompanyament instrumental anirà a càrrec d’un dels grups de guitarres de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

El mateix dissabte 25 de novembre, de 10 del matí a 1 del migdia, hi haurà un curs de defensa personal per a dones a l’Escola de Judo Vilafranca. És una activitat gratuïta i adreçada a dones majors de 14 anys. Les inscripcions es poden fer fins divendres dia 24, per correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: