Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos detenen un home a Subirats per atrinxerar-se a casa seva amb una escopeta de balins

Els Mossos detenen un home a Subirats per atrinxerar-se a casa seva amb una escopeta de balins

Durant l’operació, que s’ha allargat durant tota la nit, no s’han produït ferits.

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí un home que s’havia atrinxerat a casa seva a Sant Pau d’Ordal amb una arma llarga de balins. La policia catalana ha explicat a Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca que els fets han començat a les dues de la matinada, quan diferents veïns han trucat als Mossos perquè l’home estava llençant objectes des del terrat de casa seva. Quan la policia hi ha anat per intentar que deixés de fer-ho, l’home els ha mostrat una arma llarga que després s’ha comprovat que era de balins.

Els Mossos han activat aleshores un mecanisme de reforç amb els ARRO, el Grup Especial d’Intervenció (GEI) i també l’àrea de mediació, però l’home no ha volgut col.laborar i finalment la policia assegura que no ha tingut més remei que accedir al domicili i detenir-lo. Durant l’operació, que s’ha allargat durant tota la nit, no s’han produït ferits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: