Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta Vilafranca Activa, la nova associació per reactivar la capitalitat comercial

Els reptes a partir d’ara són diversos i que el que es vol és que Vilafranca torni a ser la capital comercial del Penedès.

El Vinseum ha acollit aquest dimarts al vespre la presentació de la nova associació de comerciants de Vilafranca, anomenada Vilafranca Activa, que ha començat a caminar després que la junta del Centre Vila i de la Girada pleguessin i es comencés a moure una nova entitat que vol integrar totes les activitats econòmiques que hi ha a peu de carrer a Vilafranca.

En la presentació hi havia l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, que va voler donar suport a la nova associació amb qui s’ha anat reunint en les últimes setmanes per traçar línies comunes amb el consistori. Un dels promotors de la nova entitat, Xavier Lecegui, explica que els reptes a partir d’ara són diversos i que el que es vol és que Vilafranca torni a ser la capital comercial del Penedès.

Després d’aquesta exposició pública caldrà centrar-se ara en la campanya comercial de Nadal i, a partir d’aquí, organitzar la junta de la nova associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: