Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El teatre municipal Cal Bolet ha acollit ‘Conspiranoia’, de Marc Angelet i Jordi Casanovas

L’obra uneix el riure per les teories de la conspiració amb el dramatisme dels secrets, una sensació fruit de la bona feina dels actors.

El teatre municipal Cal Bolet va exhaurir el passat divendres totes les entrades per veure ‘Conspiranoia’, una comèdia dramàtica dels dramaturgs catalans Jordi Casanovas i Marc Angelet.

‘Conspiranoia’ tracta sobre una colla d’amics, que prepara una intervenció per fer tornar al sentit comú a una companya que creu que la terra és plana. Durant la trobada, sortiran a la llum malestars i secrets que guarda aquest grup d’amics, que es coneixen des que eren ben petits.

Segons Casanovas, ‘Conspiranoia’ és una obra que uneix el riure per les teories de la conspiració amb el dramatisme dels secrets, una sensació, fruit de la bona feina dels actors, que té com a objectiu fer-nos pensar a quina persona li faríem, també, una intervenció.

L’obra va ser interpretada pels actors Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve, que van actuar a un Cal Bolet ple de gom a gom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: