Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cal Bolet estrena el nou espectacle de Jordi Casanovas amb les entrades exhaurides

Cal Bolet estrena el nou espectacle de Jordi Casanovas amb les entrades exhaurides

‘Conspiranoia’ és una comèdia dramàtica que ens farà reflexionar sobre l’amistat, els secrets, i les diferents percepcions del món.

Aquest divendres, a les 8 del vespre, el teatre Cal Bolet estrena el nou espectacle ‘Conspiranoia’, dirigit per Jordi Casanovas, que comparteix autoria amb Marc Angelet. Interpretada per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve, és una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d’esclatar.

Un grup d’amics prepara “una intervenció” amb la qual esperen fer tornar el sentit comú a l’amiga que fa temps que es deixa portar per teories conspiranoiques. Dir tot el que pensen d’ella no serà un procés plàcid.

La trobada farà sortir a la llum malestars i secrets que guarden aquesta colla d’amics que es coneixen des que eren ben petits. I nosaltres ens preguntarem si podem estimar una persona que veu el món completament diferent de com el veiem nosaltres.

L’obra arriba a Cal Bolet de Vilafranca amb les entrades exhaurides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: