Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Enceten la iniciativa Equipaments tancats, programació oberta!

Enceten la iniciativa Equipaments tancats, programació oberta!

La programació professional estable del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal s’ha hagut d’aturar fins a la tardor amb motiu de la COVID-19, però s’oferirà una nova programació.

Serà a partir del mes de juny. Els professionals de les arts escèniques i musicals del Penedès poden presentar les seves peces i interpretacions per formar part de la nova programació. L’objectiu de la iniciativa és convocar els professionals de les arts escèniques i musicals del Penedès perquè puguin presentar les seves creacions i interpretacions. S’estableixen 4 categories. La de Teatre professional per la creació de monòlegs o textos breus que puguin ser interpretats per un o dos intèrprets en confinament. Es pot proposar quin actor o actriu penedesenc es vol que interpreti el text. A la categoria de Música professional es proposa la creació de peces breus i la proposta de quin músic penedesenc es vol que interpreti la peça. A la de Dansa professional es proposa la creació i interpretació d’una coreografia per a un o dos ballaríns en confinament. I a la categoria de Circ professional es planteja la creació d’una peça de circ breu d’un espectacle de nova creació. La durada dels enregistraments haurà de ser d’un mínim de cinc minuts i un màxim de deu. I el termini per enviar les propostes s’estableix entre el 27 de maig i el 14 de juny. Les propostes seleccionades de creació i d’interpretació es pagaran a 150€ cadascuna i les propostes seleccionades que aglutinin creació i interpretació a 300€.
El Consell Municipal de les Arts Escèniques mitjançant les comissions de programació del teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal triaran les dues millors propostes de cada categoria.
Totes les propostes triades es contractaran per formar part de la programació oberta del teatre i l’Auditori.
Es pot enregistrar les creacions i interpretacions i fer-les arribar a amb l’assumpte programació oberta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: