Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha estat guardonat amb dos premis Top 20

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha estat guardonat amb dos premis Top 20

Els guardons reconeixen la gestió hospitalària global i l’àrea de digestiu.

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha rebut dos guardons als premis Hospital Top 20 d’IQVIA: com a millor hospital general gran en Gestió Hospitalària Global i en l’Àrea de Digestiu. També ha rebut una nominació en l’Àrea del Cor.

Els premis a hospitals Top 20 d’IQVIA van celebrar enguany l’edició XXIV amb un rècord de participació de 185 hospitals: el 57% públics i el 43% privats. L’objectiu d’aquests premis és identificar les bones pràctiques sanitàries i reconèixer el treball d’aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació.

En aquesta edició s’ha reconegut tant la gestió global dels hospitals més eficients en funció de la seva mida i gestió, com els hospitals més avançats en les següents àrees: àrea de cor, digestiu, musculo-esquelètic, de la dona, pediatria, sistema nerviós, sistema respiratori, UCI i ronyó i vies urinàries.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: