Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CSAPG celebra cinc anys marcats, a l’Hospital de Vilafranca, per la nova unitat de diàlisi

Arrel de la fusió, a l’Alt Penedès també destaca la nova àrea destinada a la docència, la formació i la recerca.

Aquest mes d’abril fa cinc anys de la constitució del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf. A l’Hospital de Vilafranca la fusió ha estat marcada per la futura nova Unitat de Diàlisi així com una àrea destinada a la docència, la formació i la recerca. A l’Hospital Sant Camil destaca la reforma de l’àrea d’urgències i l’ampliació dels quiròfans. La gerent del CSAPG fa un balanç positiu d’aquests cinc anys.

En l’àmbit docent, destaca la incorporació del CSAPG com a institució associada a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona i l’acord amb la Universitat Rovira i Virgili com a entitat col·laboradora. Aquests anys també han estat marcats per la crisi sanitària arrel de la pandèmia de Covid-19, on es va fer palès l’esforç, dedicació i constància de tots els professionals de l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: