Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP aprova una moció per la potenciació de la cultura al territori

També s’ha aprovat inicialment un expedient de modificació de crèdit i una moció d’Impulsem-Junts per demanar que es convoqui la Taula de Mobilitat del Penedès

Aquest dijous al vespre s’ha dut a terme una nova sessió plenària al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, on un dels punts destacats que s’ha aprovat per unanimitat ha estat una moció d’ERC sobre la potenciació de la cultura del Penedès.

Per altra banda també s’ha aprovat inicialment un expedient de modificació de crèdit i una moció d’Impulsem-Junts per demanar que es convoqui la Taula de Mobilitat del Penedès i la millora del transport públic a la vegueria del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: