Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrena la segona temporada del programa ‘Vinum. De la vinya al paladar’

Cada programa inclou dos reportatges d’interès, una entrevista a una personalitat destacada del món del vi i un tast, a banda d’imatges a vol d’àliga sobre diferents edificis catalogats

Aquest dissabte 28 d’octubre a les deu de la nit s’estrena la segona temporada del ‘Vinum. De la vinya al paladar’, un programa temàtic ambientat en el sector vinícola que reivindica la innovació com a motor del món del vi. Cada dissabte, fins al 30 de desembre, se’n podrà veure un nou episodi a través de la TDT i La Xarxa+.

Cada programa inclourà dos reportatges d’interès. En el primer, es donarà a conèixer un projecte d’innovació basat en la pròpia experiència, i en el segon, es podran descobrir altres propostes creatives i experimentals.

Cada un dels deu capítols inclourà, també, una entrevista a alguna personalitat destacada del món del vi. A més, es desgranaran les característiques d’una varietat de raïm catalana i es farà un tast d’un vi monovarietal de cadascuna.

A més, cada setmana el programa començarà amb imatges a vol d’àliga sobre diferents edificis modernistes o catalogats per la seva importància arquitectònica.

El projecte ‘Vinum. De la vinya al paladar’ és una coproducció de Penedès Televisió i de TAC 12.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: