S’estrena la segona temporada del programa ‘Vinum. De la vinya al paladar’
Cada programa inclou dos reportatges d’interès, una entrevista a una personalitat destacada del món del vi i un tast, a banda d’imatges a vol d’àliga sobre diferents edificis catalogats
Aquest dissabte 28 d’octubre a les deu de la nit s’estrena la segona temporada del ‘Vinum. De la vinya al paladar’, un programa temàtic ambientat en el sector vinícola que reivindica la innovació com a motor del món del vi. Cada dissabte, fins al 30 de desembre, se’n podrà veure un nou episodi a través de la TDT i La Xarxa+.
Cada programa inclourà dos reportatges d’interès. En el primer, es donarà a conèixer un projecte d’innovació basat en la pròpia experiència, i en el segon, es podran descobrir altres propostes creatives i experimentals.
Cada un dels deu capítols inclourà, també, una entrevista a alguna personalitat destacada del món del vi. A més, es desgranaran les característiques d’una varietat de raïm catalana i es farà un tast d’un vi monovarietal de cadascuna.
A més, cada setmana el programa començarà amb imatges a vol d’àliga sobre diferents edificis modernistes o catalogats per la seva importància arquitectònica.
El projecte ‘Vinum. De la vinya al paladar’ és una coproducció de Penedès Televisió i de TAC 12.