Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV estrena el programa ‘Primer Salut’

‘Primer Salut’ és un espai televisiu setmanal que tracta sobre temes bàsics de la salut de les persones.

L’objectiu és divulgar una informació veraç que permeti als espectadors i espectadores conèixer més profundament la pròpia salut i millorar la seva qualitat de vida fomentant conductes saludables. El programa, de 15 minuts de durada, ha estat elaborat en col·laboració amb l’equip de professionals del CAP Vilafranca Nord.

El primer capítol tracta sobre l’ús prudent dels antibiòtics, però també s’abordaran altres temes com l’ansietat i la salut emocional, l’alimentació saludable o la gastroenteritis, per posar alguns exemples.

‘Primer Salut’ es podrà veure els dilluns a les 15.45, les 18.45 i les 22.45h, amb reemissions l’endemà dimarts i el cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: