Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca han fet un ampli desplegament per Festa Major

També s’ha fet un gran seguiment dels actes principals a través de les xarxes socials

L’equip de Penedès TV i Ràdio Vilafranca ha fet un any més un intens esforç i ha ofert un ampli desplegament per portar els actes de la Festa Major de Vilafranca a totes les llars. La programació especial d’enguany ha estat integrada per 25 retransmissions en directe, 15 de les quals conjuntes per Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, 2 exclusivament per Penedès Televisió i 8 exclusivament per Ràdio Vilafranca. A més s’han emès informatius i programes especials, amb la novetat de la retransmissió en directe de l’entrada de Sant Fèlix el dia 30 d’agost a la nit.

També s’ha fet un gran seguiment dels actes per xarxes socials i s’han penjat els videos a youtube, amb contingut divers. A Twitter entre els dies 29 i 31 d’agost s’han penjat un centenar de piulades amb contingut propi, amb una mitjana d’entre les 700 i 1.000 visualitzacions. Dos dels vídeos més vistos a Twitter han estat, primerament, el de la nit del 29 que mostrava Sant Fèlix entrant a la basílica mentre cremava el xiprer, amb més de 30,000 visualitzacions, i el 3 i 4d9f simultanis dels Castellers de Vilafranca per la diada de vigília, amb gairebé 15.000 visualitzacions.

La Festa Major també s’ha seguit a través d’Instagram, amb vídeos i històries de les principals notícies del dia que han acumulat centenars de visualitzacions. El 3d10fm descarregat pels Castellers de Vilafranca i la tronada, amb gairebé 7.000 visualitzacions en pocs minuts, han estat els vídeos més vistos d’aquestes últimes hores.

Cal destacar que vilafranquins i vilafranquines d’arreu del món ens han enviat missatges a través de xarxes socials agraïnt que els apropem la festa. Així, per exemple, hem rebut missatges des de Ghana, Cadis, Budapest i els Estats Units.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: