Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cuina de tardor als mercats municipals de Vilafranca

Cuina de tardor als mercats municipals de Vilafranca

Els tallers es duran a terme el dimarts 7 de novembre al matí i el dijous dia 9 a la tarda a càrrec de la dietista i nutricionista de l’ICS, Anna Trillas

L’Ajuntament de Vilafranca i l’Institut Català de la Salut han organitzat dos tallers de Cuina de tardor, amb l’objectiu una vegada més d’apropar a la ciutadania l’alimentació saludable i el foment dels productes de qualitat, proximitat i temporada.

El dimarts 7 de novembre, a les 11h, al Mercat Municipal de la Carn, i el dijous 9 de novembre, a les 18.30h, al Mercat Municipal Sant Salvador, es duran es duran a terme aquests tallers, a càrrec de la dietista i nutricionista de l’ICS, Anna Trillas.

Els tallers són gratuïts i cal inscripció prèvia al formulari vlf.cat/cuinatardor23. El dimarts 7 al Mercat de la Carn hi haurà també un racó de receptes de tardor a càrrec de la Biblioteca Torras i Bages amb llibres de receptes, etc. Per a més informació es pot enviar un correu a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: