Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana tornen les visites teatralitzades al Jaciment de la Font de la Canya

L’objectiu d’aquestes visites és acostar el contingut històric a un públic familiar.

Després de l’èxit de les visites teatralitzades al Jaciment ibèric de la Font de la Canya realitzades el passat mes de maig dins els actes del Microvi, aquests dissabte i diumenge es repeteixen en marc del 23è Cap de setmana ibèric de La Ruta dels Ibers.
El projecte està coordinat per l’actriu i directora Rosa Andreu i compta amb el guió de Sergi Pompermayer, autor de teatre i guionista de sèries com Plats Bruts, Jet Lag o La Riera. També hi han participat l’Alba Gabarró al vestuari i el Quim Sicart a l’ambientació. Rosa Andreu explica que el primer que van fer va ser mantenir una reunió amb els arqueòlegs per garantir el rigor històric.
Els actors i actrius són veïns del municipi o dels pobles del voltant i són amateurs.
Rosa Andreu es va fer molt popular a la televisió amb programes com ‘Malats de tele’, amb Toni Soler i Albert Om. Però té, sobretot una llarga trajectòria en el món del teatre. En aquests moments gira espectacles com els monòlegs de ‘Memòria de les oblidades’, o la comèdia ‘Vida de peix…sense espines’ junt amb Mercè Comes.
A la Font de la Canya, d’una manera divertida, els actors i actrius endinsaran els visitants en el món dels ibers que hi habitaven representant diversos personatges i trifulgues de l’època.
El punt de partida de la història és que el dia abans a la Font de la Canya hi va haver una festa i el dia de la visita arriba Amílcar amb el seu seguici fenici per tancar negocis amb el Capdill Ur’Ke. Els actors acompanyaran als visitants en cinc espais del jaciment, i no serà fins al final on se sap si s’acabarà de tancar el negoci amb els fenicis.
Les entrades es podran adquirir exclusivament de manera anticipada a través de la plataforma Codetickets , amb dos preus diferents. De 6 a 12 anys 8€ i a partir de 13 anys 12€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: