Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

DO Vinífera continua oferint una immersió en els orígens de la viticultura al Penedès

DO Vinífera continua oferint una immersió en els orígens de la viticultura al Penedès, ara amb mesures per prevenir el contagi de la Covid 19

DO Vinífera és el Centre d’Interpretació del Jaciment Ibèric de la Font de la Canya. Està situat a Avinyonet del Penedès, a tan sols deu minuts d’aquest jaciment que és considerat una part molt important de l’origen de la vitivinicultura al Penedès i a la resta de Catalunya. DO Vinífera és també és el nom de la mostra permanent sobre la història d’aquest «centre de mercaderies de l’antiga Cessetània» i de la recerca arqueològica de la vinya i el vi que s’hi ha dut a terme al llarg de vint anys d’excavacions. Es tracta d’una de les exposicions dedicades a la civilització ibèrica més destacades de Catalunya.

De fet, la visita guiada a DO Vinífera va a càrrec de l’equip de recerca arqueològica responsable de les excavacions i permet fer una immersió als orígens de la viticultura al Penedès, mitjançant audiovisuals, elements didàctics i interactius.

El centre d’interpretació va reobrir el passat 6 de juny amb noves mesures per prevenir la propagació del coronavirus.

La visita guiada es fa en grups de convivència de màxim de 10 persones. A l’entrada hi ha gel hidroalcohòlic per a rentar-se les mans i és obligatori l’ús de mascaretes a l’interior del recinte.
Per visitar DO Vinífera cal fer reserva prèvia al 606 866 979 o

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: