Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Rosa Andreu presenta dissabte al Casal el seu monòleg còmic ‘Faig tard!’

Rosa Andreu presenta dissabte al Casal el seu monòleg còmic ‘Faig tard!’

El dissabte 22 d’abril l’actriu Rosa Andreu reflexionarà amb humor al voltant de fer-se gran i el fer tard als moments importants.

Amb aquesta obra la Rosa, personatge que combina el seu ofici com a actriu amb les tasques a un negoci familiar, fa temps mentre espera el seu cosí per fer les visites guiades a les caves de la família. Mentre l’autobús no arriba, explica aventures i batalletes tendres i divertides, sense filtres, sobre com és la societat que ens està quedant, què vol dir fer-se gran (que no és el mateix pels homes que per les dones), la pressió estètica, la pèrdua de l’experiència. Amb ‘Faig tard… i què?’ la reconeguda actriu analitza els canvis dels darrers anys i l’arribar tard a trobar l’estabilitat, a ser mare i a complir papers preestablerts.

La peça es representarà al Teatre Casal el dissabte 22 d’abril a dos quarts de nou del vespre. Entrades a teatrecasal.com, a les oficines de l’entitat de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre i a taquilla des d’una hora abans de l’espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: