Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca tindrà una nova associació de comerciants que vol aplegar establiments d’arreu

La junta del Centre Vila i de la Girada pleguen i la nova entitat vol integrar totes les activitats econòmiques que hi ha a peu de carrer a Vilafranca

La junta de l’associació de comerciants el Centre Vila no renovarà el seu mandat i tenint en compte que no es va presentar ningú per fer el relleu, un grup de comerciants han decidit tirar endavant una nova entitat que agruparà no només els establiments del centre sinó també d’altres barris com ara els que en l’actualitat estan sota el paraigües de l’associació de botiguers de la Girada, on la junta també plega.

L’entitat persegueix la voluntat que no només s’hi adhereixin botigues sinó totes les activitats econòmiques que hi ha a peu de carrer a tota Vilafranca. A partir d’aquí treballaran en diferents camins per tenir més capacitat d’actuació plegats.

Per tirar endavant el nou projecte han tingut reunions amb les actuals associacions del Centre Vila i de la Girada i també amb l’Ajuntament i la seva intenció és fer, a finals d’octubre, una exposició pública per explicar tot el que estan treballant i deixar clar que creuen que un comerç com Vilafranca no pot deixar de tenir representació en una entitat que els aplegui i, per tant, cal la responsabilitat de tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: