Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el festival ‘La vila en vers’ per omplir Vilafranca de poesia

‘La vila en vers’ arrencarà el 26 de setembre a la nau Alfons XII del celler Família Torres amb el recital de Mireia Calafell, Antoni Clapés i Corina Oproae

Del 26 de setembre al 6 d’octubre Vilafranca acollirà la segona edició del festival ‘La vila envers’,que avança en el seu objectiu de consolidar un temps per a la poesia a l’inici de la tardor esdevenint una referència estable en la programació literària vilafranquina. Organitzat per la llibreria La Cultural amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i dirigit per Santi Borrell, el festival inclou enguany dos recitals amb la participació de sis autors representatius de la millor creació poètica catalana i un tercer recital que aplega tres poetes vinculats al gran Penedès.

‘La vila en vers’ arrencarà el 26 de setembre a la nau Alfons XII del celler Família Torres amb el recintal de Mireia Calafell, Antoni Clapés i Corina Oproae; el divendres 29 declamaran al claustre dels Trinitaris Josep Pedrals, Carles Rebassa i Blanca Llum Vidal; la tercera sessió anirà a càrrec de poetes penedesencs, com són la llorencenca Nati Soler, la vilanovina Teresa Costa-Gramunt i el sitgetà Anton Ferret Baig. I la cloenda, al Vinseum, serà un concert de Meritxell Gené que, juntament amb Pau Guillamet i Santi Careta, presentarà el disc No diré res de mi, amb poemes de Gabriel Ferrater. Tots els actes seran a les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: