Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Part del teixit associatiu vilafranquí fa l’ofrena floral a Lluís Companys

Un altre acte destacat va ser la conferència institucional del periodista vilafranquí Joan Raventós

Diumenge al vespre es va dur a terme al monument a Lluís Companys de la Girada la tradicional ofrena floral a càrrec de partits i entitats vilafranquines, que volen retre un homenatge a la figura de Companys i als fets de 1714. Des de ja fa un temps aquesta ofrena es fa el dia 10 de setembre i no l’11 per facilitar que tothom qui ho vulgui pugui anar a la manifestació de Barcelona de l’endemà.
Abans de l’ofrena es va dur a terme un minut de silenci i es va llegir un text en solidaritat amb les víctimes del terratrèmol al Marroc i Òmnium Cultural va desplegar una pancarta que reclamava l’amnistia. Seguidament va començar l’ofrena, on entre d’altres va participar les associacions de veïns de Sant Julià i del Centre, que la van fer conjunta. El tresorer de Sant Julià Jonathan Moreno destaca el fet de treballar plegats.

Des del centre, la seva presidenta Esther Ribas creu que les entitats haurien de tenir més visibilitat i lamenta la poca implicació de la gent per ajudar a tirar endavant malgrat la importància de les associacions de veïns perquè són el nexe d’unió entre el veïnat i l’Ajuntament.

L’ofrena es va dur a terme després de la conferència institucional del periodista vilafranquí Joan Raventós, organitzada per l’Ajuntament, que s’havia de celebrar a la sala de plens però per una avaria elèctrica es va fer a Vinseum. L’actual corresponsal de TV3 a Brusel.les va fer una xerrada titulada ‘L’art imprescindible de saber escoltar’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: