Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira de la Castanyada de la Girada celebra deu anys amb diverses parades i túnel del terror

La fira obria portes el dissabte i s’allarga durant cinc dies, fins aquest dimecres, 1 de novembre.

La rambla de la Girada acull un grapat de parades amb la tradicional oferta de castanyes, moniatos i panellets, però també hi ha productes de proximitat, amb la gastronomia com a protagonista, amb formatges, olives, mel, coques, pastissos o crepes, així com carns, salsitxes i botifarres per poder dinar o sopar. També hi ha una àmplia oferta d’activitats i música en viu, pensades especialment per a un públic familiar.
A més de les parades de menjar, també hi ha altres porductes artesans, des de joieria a ceràmica o fusta.
La inauguració oficial tenia lloc aquest diumenge a càrrec de l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, que estava acompanyat de la regidora de Comerç, Lourdes Sánchez, i diversos regidors del consistori.

Lourdes Sánchez destaca la importància d’activitats com aquesta fira per poenciar el comerç als diferents barris.

D’altra banda, la presidenta de l’Associació de Comerciants de la Girada, Pilar Badell, recorda que la junta de l’entitat plega.
Badell explica que s’ha traslladat als comerços del barri la recomanació d’adherir-se a la nova entitat, Vilafranca Activa, que representarà el conjunt del comerç de la vila.
En relació a la Fira de la Castanyada cal destacar que un dels seus atractius és el túnel del terror de Pedro Larraondo. Aquest any s’ha ampliat amb quatre escenes diferents, amb una entrada que costa 4 euros. Desprès del cap de setmana, obrirà aquest dimarts de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre i el dia 1 de novembre d’onze del matí a dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: